Cinema

cultura

Mor l’actor Michael Newman, popular pel seu paper a la sèrie ‘Baywatch’

L’actor estatunidenc, Michael Newman, conegut per ser una de les estrelles de la famosa sèrie de televisió Baywatch, ha mort a l’edat de 68 anys. Feia divuit anys que li havien diagnosticat Parkinson.

Va néixer l’any 1957 a Los Angeles (Estats Units), i es va saltar a la fama l’any 1989 quan es va estrenar com a actor a la mítica sèrie Baywatch, coneguda a l’Estat espanyol amb el títol de Los vigilantes de la playa. De tots els actors, on destacaven Pamela Anderson i David Hasselhoff, ell era l’únic que era socorrista també a la vida real.

La sèrie va tenir un gran èxit. Les imatges de nois i noies en banyador vermell tot corrent en càmera lenta al llarg de la platja van durar onze temporades, fins al maig del 2001, i va esdevenir una de les sèries més vistes a escala internacional. Newman, va participar en 150 episodis, va ser l’actor que més va sortir, després de Hasselhoff.

Fora de les càmeres la seva professió era la de bomber. Va exercir la professió mentre rodava la sèrie i la va continuar exercint un cop acabada. Els últims anys de la seva vida els va dedicar a la Fundació Michael J. Fox per ajudar a trobar una cura contra el Parkinson.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia