Cultura

Les entrades per al concert de Madonna a Barcelona es posen a la venda aquest dijous a les deu

Música

Aquest dijous a les deu del matí es posen a la venda les entrades per al concert que Madonna farà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona el 21 de juliol. Els preus oscil·len entre 65 i 175 euros, més les despeses de gestió.

Es podran comprar a través de Servicaixa, Ticketmaster, El Corte Inglés, 40viajes.com i Livenation.es. Feia vuit anys que Madonna no actuava a Barcelona. El concert del 21 de juliol s'emmarca dins de la gira Sticky and sweet, en què participa el productor i discjòquei de culte Paul Okenfold.

A més de les entrades per al concert del dia 21 de juliol a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona, el 5 de març sortiran a la venda les del directe programat a l'Estadi Vicente Calderón de Madrid, del dia 23 de juliol. Ja estan esgotades les localitats per a Londres, Manchester, Werchter, Oslo, Hèlsinki i Göteborg.

La cantant actuarà també a Saragossa el 25 de juliol en un concert que, probablement, es farà a la Fira de Mostres, segons ha informat en roda de premsa l'alcalde de la capital aragonesa, Juan Alberto Belloch.

Durant el 2008, un total de 2.350.285 fans han vist l'espectacle Stick & sweet en 58 ciutats, amb 650.000 entrades venudes als concerts per Sud-amèrica, 72.000 entrades al concert al Dubendorf Airfield de Zuric –és el xou que ha reunit més gent a Suïssa–, 75.000 a Londres i 4 sold outs al Madison Square Garden de Nova York (60.364 entrades).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
música

Pol Wagner crea el seu tercer disc amb intel·ligència artificial

girona
girona

Enyorat Joan Domènech

girona
exposició

Al fons del mar, al centre de la Terra i a la lluna amb Jules Verne

barcelona
música

Fonso Castillo publica ‘Las ganas de verte’, una cançó per afrontar una pèrdua

girona
TEATRE

Carme Sansa capitalitza un drama sobre l’empatia entre jueus i palestins

BARCELONA
Cultura

Mor Juan Brujo, líder de la banda d’extrem metal Brujería

patrimoni

La Sagrada Família escalarà l’any que ve els 172’5 metres

Barcelona
cultura

El festival Premià del Mal reunirà escriptors de novel·la negra i criminòlegs

premià de mar
Lluís Riera
Novel·lista

“Volia escriure un ‘thriller’ negre i cru ambientat a la Catalunya interior”

Barcelona