Cultura

Tim Burton presidirà el jurat del Festival de Cinema de Cannes

Es converteix així en el primer director que ve del món de l'animació que presideix el certamen que se celebrarà del 12 al 23 de maig

El cineasta nord-americà Tim Burton, autor de Beetlejuice, Batman, Eduardo Manostijeras, serà el president del jurat del proper Festival de Cannes, segons l'organització.

"Després de passar la meva joventut veient funcions triples i maratons de 48 hores de pel·lícules de terror, estic a punt per Cannes", ja declarat el creador californià de 51 anys en un comunicat.

L'artista, que aquest any estrenarà una pel·lícula basada en l'obra de Lewis Carrol, Alícia al país de les meravelles, ha assegurat que "quan penses en Cannes penses en el cine mundial. I com que sempre he viscut les pel·lícules com somnis, viuré un somni fet realitat", ha explicat el director de Corpse Bride i Mars Attacs!.

Es tracta de la primera vegada que un cineasta que ve del món de l'animació presideix el jurat de la 63a edició del Festival.

Burton, que reemplaça en el càrrec a l'actriu francesa Isabelle Huppert, ha afegit que està "molt impacient" per trobar-se amb els seus col·legues del món del cinema a Cannes, que celebrarà el seu festival del 12 al 23 de maig.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.