Cultura

Antena 3 notifica a la CNMV converses amb la Sexta per a una possible fusió

L'operació, en principi, no afectaria les dues marques que, tot i compartir continguts i producció audiovisual, mantindrien la seva personalitat

Antena 3 ha admès aquest dijous davant la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que ha mantingut converses amb la Sexta sobre la possibilitat de fusionar-se. Tot i això , diu que ha parlat amb "diversos operadors del sector per explorar possibles vies d'integració dels seus negocis audiovisuals, inclosa la Sexta" sense que a dia d'avui s'hagi arribat a cap principi d'acord "ni verbal ni escrit" amb cap d'ells. Ha estat la resposta del consell d'administració de la cadena privada a un requeriment que li ha fet la CNMV arran d'informacions que han aparegut en diversos mitjans de comunicació que ja donaven la fusió per feta.

El secretari general i del Consell d'Administració d'Antena 3, Luis Gayo del Pozo, s'ha dirigit a la CNMV per carta per respondre al requeriment "sobre l'existència de converses entre Antena 3 Televisió SA i La Sexta per la possible integració d'ambdues empreses, tal com s'ha difós en alguns mitjans de comunicació". Antena 3 ha admès haver mantingut converses amb altres cadenes però no ha donat per tancada una possible fusió amb La Sexta.

Segons va informar ahir dijous El Mundo, ambdues cadenes estarien a punt de tancar un acord per fusionar-se, només pendent d'alguns detalls. La operació es faria mitjançant un bescanvi d'accions entre les dues companyies. L'operació, en principi, no afectaria les dues marques que, tot i compartir continguts i producció audiovisual, mantindrien la seva personalitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
música

Pol Wagner crea el seu tercer disc amb intel·ligència artificial

girona
girona

Enyorat Joan Domènech

girona
exposició

Al fons del mar, al centre de la Terra i a la lluna amb Jules Verne

barcelona
música

Fonso Castillo publica ‘Las ganas de verte’, una cançó per afrontar una pèrdua

girona
TEATRE

Carme Sansa capitalitza un drama sobre l’empatia entre jueus i palestins

BARCELONA
Cultura

Mor Juan Brujo, líder de la banda d’extrem metal Brujería

patrimoni

La Sagrada Família escalarà l’any que ve els 172’5 metres

Barcelona
cultura

El festival Premià del Mal reunirà escriptors de novel·la negra i criminòlegs

premià de mar
Lluís Riera
Novel·lista

“Volia escriure un ‘thriller’ negre i cru ambientat a la Catalunya interior”

Barcelona