cultura

Rapsodes presenta el nou disc al concert de falles

L'acte es realitza a la casa de la Cultura de Burjassot i esdevé el tret de sortida de la Gira 2011

El grup valencià Rapsodes, presenta el 17 de març el seu segon disc “OUIEA”, un treball que arriba carregat de novetats.

Rock, swing, dance i fins i tot música clàssica s'incorporen a l'inconfusible elenc vocal d'Andreu, Kpoll i Mireia, portant el seu “electro hip hop orgànic” a un terreny més madur i elaborat. Els Rapsodes es presenten més punyents que mai, amb una bona fornada de lletres i rimes que naveguen entre l'ingeni i la provocació.

La presentació oficial del nou treball de Rapsodes està prevista per al 17 de març, al concert de Falles que donarà el tret de sortida de la Gira 2011, Festival Itinerant de Música en Valencià organitzat per Reviscola, l'entitat de joves d'Escola Valenciana. El concert es preveu carregat de sorpreses, entre elles la participació d'alguns dels col·laboradors del disc.

L'esdeveniment tindrà lloc a l'Auditori de la Casa de la Cultura de Burjassot a partir de les 21.30h. Els acompanyaran Sva-ters, els quals també presenten el nou disc “Sexe, putxero i Rock & roll”, i Benimaklet Klub Ska.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.