cultura

Un flautista de Silla centra l'atenció musical del poble

Guillem Escorihuela actua al Palau Auditori Euskalduna de Bilbo

El jove flautista, Guillem Escorihuela, ha estat invitat a actuar al Palau Auditori Euskalduna de Bilbo, amb la prestigiosa Banda Municipal de la ciutat, com a solista de flauta, interpretant peces de Ponchielli (La Gioconda), Arutiunian, Vivaldi i Josep Suñer.

El fet que Guillem compte ja en el món de la interpretació, com un valor a l'alça, i que el cerquen i inviten a fer actuacions, demostra que la seua formació ha estat extraordinària i que comença a ser molt valorada. A més de la titulació superior de Música del Conservatori de València, Guillem ha realitzat innombrables cursos de perfeccionament i d'interpretació, tant a València, com a l'estranger, amb prestigiosos professors.

Ha format part de la Jove Orquestra Salvador Giner de la Societat Coral El Micalet, de València; de l'orquestra del Conservatori Superior de Música, de València. És membre de la Banda Simfònica i Orquestra de l'Agrupació Musical La Lírica de Silla. Des de març de 2009 és reserva de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, com també de l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans És integrant de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València i de la Jove Orquestra Nacional d'Espanya. Des de 2010 forma part de Winds Ensemble Instrumental.

Amb tan sòlida i àmplia formació musical i cultural, en l'actualitat compagina la docència d'aquesta disciplina amb els estudis de perfeccionament i d'interpretació.

Amb la modèstia que el caracteritza, ens confessa que la invitació basca ha estat per a ell molt important i que confia no defraudar l'auditori basc el proper diumenge dia 20 de març. Sobre projectes, com encara és molt jove, és natural que diga que està obert a més d'una possibilitat i de fet ha quedat finalista en diverses proves de selecció en diverses ciutats europees.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Mercè d’enguany se centra en la cultura popular i incorpora nous espais i espectacles

BARCELONA
patrimoni

Les excavacions al poblat ibèric del Turó del Vent del Corredor refermen la importància de l’assentament

Llinars del Vallès
llibres

Claudia Pagès escriu sobre les dualitats i l’aigua

barcelona
LLIBRES

L’Avenç edita una vuitantena de proses inèdites de Joan Vinyoli

Santa Coloma de Farners

Un Visa pour l’Image marcat per la guerra de Gaza

Perpinyà
música

La Fireluche i Joan-Lluís Lluís estrenaran l’experiment ‘Pareidolia’ al sisè cicle El Generador

girona
TEATRE

Croàcia celebra la Diada de Catalunya amb el record de Pau Casals a la Casa Blanca

BARCELONA
Llibres

El nou projecte editorial d’Abacus Futur publicarà 250 novetats en català i castellà el 2025

Barcelona
cinema

Tres clàssics per celebrar els 90 anys de Sophia Loren

Barcelona