cultura

Burjassot lliura els premis Vicent Andrés Estellés 2010

La gala se celebrarà al centre cultural Tívoli el pròxim 1 d'abril

Isabel García Canet guanya amb el poemari “L'ús de la música” i Ignasi Díaz Hernández obté el guardó de narrativa amb “Transeünts”

El pròxim divendres 1 d'abril el centre cultural Tívoli de Burjassot acollirà la gala de lliurament dels premis Vicent Andrés Estellés, corresponents a l'edició de 2010.

L'alcalde del municipi, José Luis Andrés Chavarrías, lliurarà la Sitja commemorativa a la guanyadora del XII Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia que, dotat amb 9.000 euros, ha sigut atorgat a Isabel Garcia Canet (Pego, 1981) per la seva obra L'us de la música, un poemari que, segons la descripció de l'autora “aborda la fortuna i la derrota, tant física com emocional, del ser humà lluitador i il·lusionant”.

Ignasi Díaz Hernández (Badajoz, 1961) ha resultat guanyador del VI Premi Vicent Andrés Estellés de Narrativa Científica- Estudi General de la Universitat de València. El premi, dotat amb 3.000 euros, reconeix el treball de Transeünts, un llibre que presenta a Martín, un meteoròleg, que destinat a l'aeroport d'una recòndita ciutat, investiga les causes d'un antic accident aeri ja que, des d'un principi, sospita de la versió oficial dels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.