cultura

la selva del camp

teatre

Francesc Cerro fa una versió de ‘L'Atlàntida'

El dramaturg i director escènic reusenc Francesc Cerro ha firmat l'obra D'aquella Atlàntida, una versió de L'Atlàntida de Jacint Verdaguer que l'actriu Fina Rius interpretarà avui (21:00) i diumenge (19:00) al castell de la Selva del Camp. Abans, però, onze artistes del grup La Moixera de la Selva i d'altres llocs del Baix Camp i del Tarragonès participaran en un espectacle de carrer durant el qual s'explicaran diversos moments de la història del castell. La finalitat d'aquesta acció és la de promoure el coneixement de les instal·lacions culturals que s'han creat al castell en els últims anys.

La versió que ha preparat Francesc Cerro de l'obra de Verdaguer “apropa aquest clàssic català al públic des d'una perspectiva de conte japonès, en què un únic personatge ens narrarà una de les més grans històries èpiques mai escrites, la de la destrucció i l'esfondrament de tota una civilització per una catàstrofe natural que ha promogut un càstig diví”, segons explica el mateix dramaturg. Fina Rius, actriu reconeguda de l'escena catalana, tindrà la col·laboració de la veu en off de l'actor de Montbrió Jordi Francesch.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.