Teatre

BARCELONA

‘Solo y amargo'

Amargo es reinventa

A Rafael Amargo sempre li criticaven que ballava poc en els seus espectacles. Que es refugiava entre la seva companyia i els recursos audiovisuals. Ara ja no es podrà dir això. Després d'un experiment a Maó l'estiu passat, ha construït un solo de flamenc. Ell ataca sol l'espectacle de 80 minuts. Evidentment, ve acompanyat d'una formació petita de músics i cantaors però, insisteix Amargo, no és un concert ballat, sinó una coreografia completa.

L'artista, un inquiet en la provatura de tota classe de disciplines d'interpretació (cinema, televisió, direcció, coreografia, flamenc...) també recitarà un poema del seu avi, amic de Lorca, i cantarà el clàssic tema d'Édith Piaf. Volia tocar el piano, però li ha faltat temps per atrevir-s'hi. Només encerta acords, per ara, diu juganer.

Des del 28 d'abril fins al 15 de maig. Artèria Paral·lel.

Segona joventut a Barcelona

Fa vint anys que Amargo va marxar de la seva Granada natal i es va instal·lar a Madrid. Ara ha iniciat un segon viatge, un altre cop cap al nord, tot i que la tradició del flamenc habitualment vagi cap al sud. Amargo s'ha instal·lat a la Barcelona de l'Enramblao. Només arribar li van donar un premi els paradistes de la Rambla. Diu que obre una etapa de maduresa en una ciutat més calmada. Se sent acollit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.