cultura

Concert de “La Nova” de Banyeres a Alacant

La Banda aconseguí el premi en la secció 4ª del Certamen de Bandes del País Valencià

L'Agrupació Musical La Nova ha actuat en sengles concerts al Teatre Principal d'Alacant i al Palau de les Arts Reina Sofia de València en qualitat de guanyadora de la secció 4ª del darrer Certamen de Bandes del País Valencià i dins la celebració del Dia de la Música Valenciana que organitza l'Institut Valencià de la Música.

La Nova encara haurà d'efectuar un nou concert a Castelló junt a les altres guanyadores del certamen com són la Sociedad Unión Musical Algueñense, la Societat Musical de Castellar Oliveral i l'Associació Musical Canalense, dins la 1ª secció. L'obra elegida per La Nova ha estat el pas-doble Passante, del mestre Marcos Gandia Conejero, el qual va dirigir la banda en els dos concerts interpretant també alguns moviments de peces del mestre Godofredo Garrigues Perucho.

En altres assumptes, L'Agrupació Musical La Nova s'ha vist recentment beneficiada amb una ajuda de 29.749,04 € per a la construcció i remodelació d'infraestructures i amb 3.287,79 € per a l'adquisició i la reposició d'instruments musicals per a l'exercici 2011.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.