cultura

Cultura

Joan Rebagliato rep el premi de narrativa d'Ascó

L'obra Embarcats, del filòleg Joan Rebagliato Nadal (Calella, 1969), ha estat la guanyadora del XXIII premi de narrativa Vila d'Ascó, convocat per l'Ajuntament d'Ascó. És un dels més prestigiosos de les Terres de l'Ebre i està valorat amb 3.600 euros, a més de l'edició del llibre per part de l'editorial Cossetània. Es tracta d'un recull de relats curts escrits amb to humorístic que tenen com a fil conductor el naufragi d'una barca.

D'altra banda, el poeta Francesc Solé Campanins (Barcelona, 1969) va guanyar el VI premi de poesia Joan Perucho Vila d'Ascó, dotat amb 2.400 euros amb l'obra Traveling. L'obra, integrada per una quarantena de poesies breus referides totes a alguna pel·lícula, tanca una trilogia dedicada al cinema que l'autor va iniciar l'any 2007 amb Cinema. L'editorial Meteora, que cada any edita el premi de poesia Joan Perucho s'encarregarà properament de l'edició del llibre.

El lliurament dels premis es va fer el dissabte passat durant el tradicional sopar literari, que va aplegar unes 180 persones. També es van atorgar els premis de narrativa breu per a joves i els premis de fotografia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.