cultura

Nou llibre de José Payá Beltrán

L'autor impartix classe a l'IES Broseta de Banyeres de Mariola

L'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert ha publicat recentement l'obra titulada La segunda vida de Christopher Marlowe y otros relatos, darrera obra del professor biarenc José Payá Beltrán, el qual impartix classes de Llengua Castellana al IES Professor Manuel Broseta d'aquesta localitat.

L'obra, il·lustrada pel també professor d'Educació Plàstica de IES Broseta Xus Bueno, és un recull de 16 relats independents que es troben enllaçats a través de l'element fantàstic, inexplicable, ocult i sorprenent de l 'àgil narrativa de Payá no absent de determinades pinzellades d'humor, com les que es poden apreciar en els relats El divorcio o La cita, o amb la presència del desamor en La carretera i Después de la lluvia.

Aquesta nou llibre suposa la tercera publicació de Payá Beltrán després d'haver llançat al mercat editorial les novel·les Castilla o los veranos (2004) i Destilando fantasmas (2007), ambdues publicades per l'editoral Agua Clara. Així mateix, és també col·laborador en el suplement Arte y Letras, del diari Información, i crític literari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.