cultura

Tavernes de la Valldigna vol promocionar una cova

L'alcalde i el director de les excavacions establiran un programa de col·laboració i potenciació didàctica del jaciment

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan i el director de les excavacions de la Cova del Bolomor, Josep Fernández, han intercanviat opinions i idees sobre la manera d'apropar la feina dels científics i investigadors als vallers i públic en general, així com promocionar l'estudi i el coneixement del jaciment paleolític a nivell local i nacional.

La possibilitat d'encetar un programa de col·laboració entre els científics i l'Ajuntament tindria com objectiu la posada en valor del jaciment arqueològic, un referent del patrimoni històric local i valencià, així com la seua divulgació i màxima difusió.

L'alcalde i el director, en la visita a la cova, han comentat com a idees bàsiques de futur la possibilitat d'incloure el jaciment de Bolomor dins dels circuits històrics, culturals i turístics de Tavernes i de la Valldigna així com la possibilitat d'establir jornades de visites guiades. També s'ha plantejat la possibilitat d'exposar una mostra de les troballes arqueològiques a la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.