cultura

La Societat Musical de Banyeres participarà finalment al Certamen

En un principi tenia previst actuar al XLI Certamen Provincial de Bandes

La Societat Musical de Banyeres de Mariola serà, finalment, una de les bandes participants al Certamen Internacional de Bandes de Música de València que se celebrarà el 20 de juliol, al descartar-se de forma definitiva la seua concurrència a la XLI edició del Certamen Provincial de Bandes, tal i com s'havia comentat en un principi.

Entre els motius que ha esgrimit la Junta Directiva de la Societat Musical per no participar al Certamen provincial hi figuren aspectes com que l'organització ha modificat la data de celebració per motius desconeguts, de manera que el dia inicial previst del 10 de març ha passat a ser el 25 del mateix mes fent impossible la participació local degut a què alguns músics tenien compromesa eixa data per motius professionals o particulars. També, eixe mateix cap de setmana hi ha prevista la celebració de tres entradetes, aspecte que dificultaria en grau major acudir al certamen provincial a l'estar compromesa la Societat Musical amb les filades i la festa.

Per altra banda, la junta confirma la participació de la Societat Musical al Certamen Internacional de Bandes de Música de València que se celebrarà el 20 de juliol, havent quedat adscrita a la segona secció. Així mateix es recorda que la SM ja ha estat guardonada diverses vegades a la tercera secció d'aquest certamen internacional. No obstant, aquest any es fa un pas més enllà al presentar-se dins la segona secció on participarà amb una representació de 80 músics. En aquest sentit, també es comenta que ja s'està treballant amb il·lusió en la preparació d'aquest nou repte musical i que el dissabte 25 de febrer se celebrarà una convivència de músics i especialistes a l'IES Broseta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.