cultura

Més de 40 grups musicals participaran del FRA d'enguany a Alaquàs

El termini de preinscripció finalitza el 13 de maig i s'espera arribar al mig centenar

Més de 40 grups valencians s'han presentat al concurs musical “FRA emergents 2012” organitzat per l'Ajuntament d'Alaquàs i l'Associació AFRA. Es tracta d'una preinscripció de la qual s'ha de seleccionar els grups locals i valencians que enguany participaran al Festival Rock d'Alaquàs (FRA). El termini de presentació finalitzarà el proper 13 de maig.

Es tracta d'una iniciativa que té per objectiu donar la possibilitat a totes les formacions musicals d'Alaquàs de participar en aquest festival que serveix com a plataforma de promoció i per donar suport a la creació musical que es genera a Alaquàs. El FRA s'ha consolidat en els últims anys com un dels festivals de música independent, públic i gratuït més importants que aposta per una oferta musical pública on es combinen els grups internacionals i nacionals amb els locals.

El concurs ofereix la possibilitat de formar part del cartell a un número d'entre 1 a 3 grups de música emergents del País Valencià, d'una forma participativa i oberta. Podran inscriure's tots els grups o solistes procedents de qualsevol punt de la geografia valenciana que no tinguen contracte en vigor amb cap discogràfica, presentant les seues composicions originals i que no hagen estat editades, publicades o distribuïdes comercialment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.