cultura

Picassent lliura els premis literaris de 2012

Han estat atorgats els guardons de narrativa, poesia i investigació

A la Casa de Cultura, i amb motiu de la celebració de les Festes Majors, ha tingut lloc el lliurament dels Premis Picassent 2012, la seua edició número 34.

Els guanyadors de la present edició han sigut: Jovi Lozano-Seser, el qual ha obtingut el Premi Narrativa amb el seu treball “Yves”; el picassentí Ramón J. Ortiz Salvador, autor de “Cavaller Millerola, Senyor de les Pedreres”, Premi Local de Narrativa. El Premi de Poesia ha sigut per a Amparo I. Albert Martorell, també nascuda a Picassent, pel seu poema “Memòria recobrada”. El veí Jordi Gómez, s'ha emportat el Premi al Projecte Singular d'Investigació Local amb “Cultura Àrab a Picassent”, una investigació basada en l'estudi tant històric com arquitectònic, de la Torre d'Espioca. I finalment, el Premi Portada Llibre de Festes ha sigut per a Daniel Gramage i la picassentina Nereida Tarazona.

L'acte estigué presidit pel regidor de Cultura, Jaume Sobrevela i l'alcaldessa Conxa Garcia, la qual va destacar “la importància d'estos premis, referents de la comarca, i que des d'este ajuntament continuarem apostant per ells perquè creiem i apostem per la cultura”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.