cultura

Burjassot estrenarà el 15 de setembre la Ruta Estellés

S'ultimen els panells ceràmics que han de fer la corrua vial d'aquesta proposta que homenatja el poeta d ela vila

El pintor, ceramista i artista plàstic Vicent Espinosa Carpio, treballa aquests dies contra rellotge a fi de concloure els quatre grans panells ceràmics que a partir del proper 15 de setembre, lluiran en diversos punts de la vila i que seran els primers que configuraran la “Ruta Estellés”.

Es tracta d'un projecte que il·lustrarà, a base de versos del poeta Vicent Andrés Estellés, llocs emblemàtics del municipi en format de murals policromats que Espinosa procura rematar.

La inauguració d'aquestes primeres etapes d ela Ruta Estellés es portarà a terme el proper 15 de setembre a les 18 hores a la plaça del Pouet i serà la primera activitat d ela Tercera Festa Estellés que el municipi celebra en coordinació amb l'Associació Cultural Bassot.

Aquesta tercera edició continuarà amb un recital d epoesia, un sopar faixat i el concert del catautor torrentí Pau Alabajos. Tots els actes tindran lloc davant la seu de Bassot, del carrer Pablo Iglesias.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.