cultura

Es critica a la Vall d'Uixó la deixadesa municipal respecte de les restes iberes

Compromís demana a l'Ajuntament de la Vall d'Uixó un pla de restauració i posada en valor

En la mateixa setmana que l'Ajuntament promou una mostra sobre el poblat íber de Sant Josep es pot constatar la deixadesa de les mateixes restes. Panells indicadors trencats i la poca cura en la preservació de les restes ofereixen un panorama trist al turista. Pitjor encara està l'altre poblat iber de la localitat, el de la Punta d'Orleil. En este sentit, des de Compromís s'aposta per seguir amb les excavacions del poblat, “no només per treure a la llum les restes arqueològiques i els orígens del poble, sinó també perquè seria una manera de donar treball a molts vallers i valleres”.

Anys després de govern del Partit Popular i de Partit Socialista–EU les restes arqueològiques de la Vall d'Uixó encara ofereixen un aspecte més propi d'inicis del segle passat que un espai modern per al coneixement del passat històric de la Vall d'Uixó. La manca de respecte es trasllada en el desaprofitament total d'un passat que podria atraure turisme al poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.