cultura

música

El Musicant de Campllong celebra el desè aniversari

El Cicle de Música del País tindrà lloc del 27 al 30 d'agost, amb Antoni Mas i la Jove Orquestra de Cassà, Ressona Trobadors, Menaix a Truà i Moncho

El Musicant de Campllong, conegut també com al Cicle de Música del País, celebra aquest any el seu desè aniversari, amb quatre concerts que tindran lloc entre els dies 27 i 30 d'agost, com sempre amb una aposta clara per la música feta a casa nostra, d'estils ben diferents. Tots els concerts començaran a dos quarts de deu de la nit.

El 10è Musicant començarà el dimarts 27 d'agost amb un concert molt especial en què la Jove Orquestra de Cassà de la Selva interpretarà al local social de Campllong algunes de les cançons més conegudes del músic cassanenc Antoni Mas, arranjades especialment per a l'orquestra, amb la veu i el piano del compositor.

El dimecres 28 d'agost tindrà lloc l'actuació, també al local social, de Ressona Trobadors, amb l'espectacle Ets un bon amant? Manual de l'amor cortès: el cant dels trobadors. El grup està format per Laia Frigolé (veu), David Codina (organetto), Míriam Encinas (flautes i percussió) i Pau Marcos (viola medieval).

I de les cançons d'amor trobadoresques, el Musicant saltarà el dijous 29 d'agost al concert que el trio Menaix a Truà oferirà a la plaça de Catalunya. Nascut el 1999, Menaix a Truà està format per Cris Juanico (Ja T'ho Diré), Juanjo Muñoz (Gossos) i el guitarrista i productor Toni Xuclà. En aquest concert presentaran el seu últim disc, Guia de petits senyals (2012).

El Musicant 2013 es tancarà el divendres 30 d'agost, al local social, amb l'actuació de Moncho, el rei del bolero, que repassarà els seus èxits durant 50 anys de carrera. Les entrades dels dos primers concerts costen 10 euros, el de Menaix a Truà, 12 euros, i el de Moncho, 15.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.