cultura

música

Sanjays, a casa i amb convidats

El grup bisbalenc actua aquesta nit a la plaça del Castell de la Bisbal, amb Mazoni i músics d'altres grups locals

El segell Bankrobber i l'activa escena musical bisbalenca celebren la seva festa cada estiu, en la que ja comença a ser una tradició: el concert d'un grup local a la plaça del Castell, en plena festa major. Després de Sanjosex, Mazoni i The Gramophone Allstars, li toca a Sanjays, que aquesta nit actuarà en aquest espai emblemàtic (22.00 h, 6 i 8 euros), amb uns quants amics a l'escenari.

Sanjays presentarà avui a la Bisbal el segon disc, Laboratorium, un treball impetuós de pop psicodèlic i ballable produït per Jaume Pla (Mazoni), que avui tampoc no faltarà a la festa. També els acompanyaran Paco Jordi (Valentina), Enric Mont (Medusa Box), Carles Sendra (The Gruixut's), Guillermo Martorell (Mr Hubba) i una secció de vents formada per Genís Bou, Zoel Codolà i Sidru Palmada. Sanjays seran avui Òscar Martorell, Demmy Josey Sober, Adrià Cortadellas, Natán Arbó, Pau Giralt, Nil Bribián i Aleix Bou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.