cultura

El llibre

I jugarem a lladres i detectius

ALBA DEDEU recomana un assaig sobre la sanitat pública i, a més, ens aconsella llegir-lo com si fos una novel·la negra, amb tots els ets i uts

Doncs sí, Artur Mas: on són els meus diners? Crònica d'una batalla per la sanitat pública encaixa molt bé en el gènere negre: intriga, una galeria de corruptes que ocupen sempre alts càrrecs en la sanitat pública, o en grans partits i empreses (sovint en tots tres llocs alhora), i el duet d'investigadors que ens guiaran per un relat ameníssim i espantós. Llegiu-lo com una ficció, però en acabat recordeu que no ho és. “I ara, què?”, pregunten els autors al final. Com a mínim, saber. En una novel·la negra no sempre cal, però a la vida real convé saber qui són els lladres. Sobretot si ens hi juguem la salut.

ARTUR MAS: ON SÓN ELS MEUS DINERS?
Albano Dante Fachin i Marta Sibina
EDITORIAL:
Cafèambllet
PÀGINES:
352
PREU:
15 euros
Nascuda a Granollers el 1984, Alba Dedeu és narradora i traductora, tot i que va estudiar medicina. La seva novetat, oportuna per l'època de l'any, són els contes de L'estiu no s'acaba mai (Proa)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.