«30 Anys fent poble»

L'exposició que commemora tres dècades d'ajuntaments democràtics repassa la transformació del poble

Al llarg d'aquests dies els aldaiers i aldaieres han pogut gaudir de la mostra «30 Anys fent poble en democràcia (1979-2009)», una exposició fotogràfica i general que arreplega l'evolució i les transformacions que ha patit la ciutat d'Aldaia durant els trenta anys de democràcia. L'exposició, presidida per un gran panell central que mostra el creixement d'Aldaia a través de diferents plànols urbanístics, està estructura en cinc parts clarament diferenciades.

La primera d'elles mostra l'evolució urbanística amb les millores més evidents com els accessos a la població, dels carrers i la construcció de nous edificis, però sense descurar en cap moment la protecció al medi ambient i l'afany per recuperar edificis històrics com la Casa del Bollo o la Casa del Tío Carmelo. En una segona part es pot comprovar com Aldaia ha fet un esforç per apropar l'art i la bellesa a la ciutadania, cosa que queda reflectida en un panell dedicat a les nombroses escultures públiques. Més avant, els veïns poden comprovar els avanços en serveis socials amb el recolzament a les entitats local i la construcció de la piscina oel camp de futbol... I abans d'arribar a la part final, es destaca el treball fet en camp de la joventut, l'educació, les polítiques d'igualtat i conciliació familiar. La mostra conclou amb un recorregut per la vida social del poble i amb una referència als diferents reconeixements que ha rebut Aldaia per part d'altres institucions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.