cultura

El Certamen de Guitarra d'Ontinyent passa a biennal i oferirà tres concerts gratuïts

Els guanyadors de la XI edició del “Luys Milan” obrin un programa que inclou les actuacions de músics d'ampla trajectòria internacional

Ontinyent reprèn aquesta setmana el Certamen de Guitarra Luys Milan, un esdeveniment organitzar per l'Escola de Música Ad Libitum i la col·laboració de l'Ajuntament d'Ontinyent que adopta enguany el format d'un Festival que inclourà tres concerts d'assistència gratuïta.

Així es confirmava en una roda de premsa a la que intervenien el gerent de l'Escola de Música Ad Libitum Lluís Muñoz; el Director Artístic del Certamen, Rubén Parejo; i el Regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Ontinyent, José Antonio Calabuig Oviedo, qui mostrava “el recolzament del Govern d'Ontinyent a esdeveniments com aquest, que ajuden a difondre el nom d'Ontinyent, a atraure visitants d'altres localitats, i a posar el món de la cultura a l'abast de tots i totes amb concerts de primera línia amb entrada lliure”.

D'aquesta manera, el Festival s'iniciarà aquest mateix divendres 13 de setembre a les 20 hores amb el duo de guanyadors del XI Certamen Luys Milán: Haniszewska-Kandulski Duo de guitarra i violí, procedents de Poznan (Polonia). La segona actuació serà divendres 4 d'octubre amb els andalusos germans José Manuel i Francisco Cuenca, el “Duo Cuenca”. Finalment, el 15 de novembre serà torn per a la guitarra flamenca de Carlos Piñana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.