cultura

publicacions

Les actes del Seminari d'Estudis Medievals d'Hostalric, editades

El tercer seminari, celebrat el 2012, es va dedicar a la família a la baixa edat mitjana

L'àrea de Patrimoni i l'Arxiu Històric d'Hostalric, amb la col·laboració de la Universitat de Girona, han editat les actes del
III Seminari d'Estudis Medievals d'Hostalric amb el títol: Família a la baixa edat mitjana (s. XIII-XV). L'edició d'aquestes actes és la plasmació escrita de les ponències i comunicacions dutes a terme el novembre de 2012 durant la celebració del III Seminari d'Estudis Medievals d'Hostalric. La realització d'una tercera edició del seminari reafirma el compromís que té l'Ajuntament de difondre i potenciar el seu patrimoni documental i de reivindicar el paper històric d'Hostalric dins el vescomtat de Cabrera. El pròleg de l'edició ha estat escrit pel professor Joaquim Maria Puigvert, vicerector de Relacions Institucionals, Societat i Cultura de la UdG. El Seminari d'Estudis Medievals d'Hostalric va tenir com a tema central el tractament de la família a la baixa edat mitjana, és a dir, entre els segles XIII i XV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia