cultura

Tavernes de la Valldigna complementa les activitats lúdiques del Festivern

S'organitzen diverses activitats per a cap d'Any que se sumen a l'oferta realitzada

El Festivern 2013 es veurà complementat durant els darrers dies del mes de desembre amb activitats de caràcter lúdic, formatiu i opinatiu que farciran la proposta general que s'hi realitza.

Per al dissabte 28 a les 19h a la Casa de la Cultura s'oferirà la projecció del documental “0 responsables”, un recull de testimonis sobre l'accident de metro de València del 2006 en el que van morir 43 persones i 47 resultaren ferides. En acabar la projecció hi haurà una taula redona amb la participació d'Anna Esplugues, representant de l'Associació de Víctimes del metro 3 de juliol, Andreu Signes de la productora Barret Films i moderarà Iris Pons, locutora de Tres Creus ràdio.

El diumenge 29 a les 19 hores, també a la Casa de la Cultura està previst un concert de Sénior i el cor brutal i el Corredor Polonés.

Per al dilluns 30 hi han programats tallers infantils i teatre a les 12h. al Passeig País Valencià. A més a més, la Regidoria de Joventut col·labora en la realització del festival de rock local solidari programat pels pubs locals al pavelló multiusos del Vergeret per al divendres 27.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia