cultura

Joan Amèric inicia a Alacant la gira valenciana de “DIRECTAment”

Després del Concert per la Llibertat del Camp Nou i rebre el premi del festival Barnasants, el cantautor d'Alzira presenta el seu treball al País Valencià

Actua el dimecres 19 de febrer a les 20 hores al Col·legi Major de la Universitat d'Alacant

  • Joan Amèric en una actuació. CEDIDA.
  • VÍDEO: Promoció de la gira de Joan Americ

La Universitat d'Alacant serà el dimecres 19 de febrer escenari del primer dels concerts que Joan Amèric realitzarà al llarg del 2014 per terres valencianes amb el seu darrer treball, “DIRECTAment”, reconegut en el festival Barnasants amb el premi al millor concert en la secció oficial l'any 2012 i de què ja s'ha pogut gaudir en escenaris tan emblemàtics com el Camp Nou, durant el Concert per la Llibertat, a Montevideo (Uruguai) o al Palau de la Música Catalana.

En aquest nou treball del cantautor d'Alzira, trobem, des d'angles musicals actuals, una selecció de les cançons més emblemàtiques del seu repertori, de manera que amb “DIRECTament” trobem una proposta tant per als seguidors més fidels com una invitació a noves orelles.

Les entrades per al concert tenen un preu de tres euros i es poden aconseguir tant a Instant Ticket, a la Llibreria Compas, com al mateix col·legi major una hora abans del concert.

El concert a la Universitat d'Alacant és una excel·lent oportunitat per a poder gaudir a Alacant d'un dels cantautors més rellevants del país, que destaca tant per la sensualitat de la seua veu, la bellesa de la seua proposta artística i el compromís de la seua música, fets que fa que estiga considerat com el principal exponent de la seua generació.

La gira valenciana, que comença aquest dimecres a Alacant, seguirà per diferents localitats, com Almussafes, Alzira, Alcoi o Burjassot. Joan Amèric també té en projecte realitzar una gira per les principals ciutats de l'illa de Cuba.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia