Teatre

agenda d'autor / j.b

Un terrorista domèstic
Tot gira al voltant d'una taula i els seus usos més comuns: un esmorzar, un dinar i un sopar. En aquest espai, el Miquel i la Mònica lluitaran per normalitzar una situació que els acaba d'esclatar a les mans: ja no tenen res més a dir-se. Però no estan sols. Un tercer element els empeny a reaccionar. Un petit terrorista casolà és qui dóna veu als pensaments més amagats que poden tenir, qui diu alt i clar el que veritablement passa, qui posa en marxa l'erupció imminent d'un volcà. L'espectacle tragicòmic, que ja es va poder veure a la Sala Beckett la temporada passada, és l'obra de debut d'aquesta jove companyia, que ja ha estat reconeguda a Birmingham i a Kosova, entre altres festivals de teatre internacional.
solfatara
Atresbandes
Intèrprets: Mònica Almirall, Miquel Segovia, Albert Pérez Hidalgo
Lloc i dia: Al Círcol Maldà, fins al 13 d'abril
Els primers 365 dies de vida artística
En la festa de celebració del primer aniversari de la Sala Fènix hi participaran artistes vinculats a la sala. Pere Cabaret, Jordi Bertran, Carlo Mô & Mr. Di, The Hermit Hut Collective, Flamenco en Femenino, Matías Muñoz con Mosaico Jazz Trio, Maria Canfield, Marasma Zibra, Toni Rumbau, Corrado Inturri i la Velvet Raval Jam Session són alguns dels artistes del cartell. La Fènix, que ha romàs oberta ininterrompudament durant tot aquest primer any, ha programat en aquest període 56 obres de teatre, 13 exposicions i 18 concerts, en què han participat 77 actors, titellaires ballarins i performers, 74 artistes plàstics, fotògrafs i escultors i 34 músics de tota índole.
SALA FÈNIX
Primer aniversari
Lloc i dia:Teatre Dimarts, de 20 a 23 h, al carrer Riereta, 31 de Barcelona.
Desplegar la dansa
Es va crear el 2002 i encara avui ressona fresca, vital, encomanadissa. Un joc atractiu per a nens i pares que busca la imaginació de la canalla per bastir uns quadres molt oberts amb una dansa dinàmica, optimista, còmplice.
ORIGAMI
Mudances
Coreògrafa: Àngels Margarit
Intèrprets: Eneko Alcaraz, Dory Sánchez, Gustavo Lesgart, Isabel López
Lloc i dia: Demà, a les 18 h, i diumenge, a les 12 h, al Mercat de les Flors
LA CALDERA, EL LLIBRE 1995-2013
La caldera
Aquesta publicació celebra la majoria d'edat de La Caldera amb un llibre de 350 pàgines que incorporen les veus dels fundadors, la trajectòria de la sala i també articles de professionals implicats en el projecte. També hi ha inclosos dos DVD. El llibre s'ha editat en paper i també en format digital.
Lloc i dia: Dilluns, a les 20.30 h, al Teatre Lliure de Gràcia


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia