cultura

Veu la llum un monogràfic de música de cambra del compositor Paco Molina

El CD recull diferents combinacions instrumentals de vent, corda i percussió

La firma EMEC (Madrid)-SONY Austria ha editat recentment un monogràfic de música de cambra de la que és autor el compositor banyerenc Paco Molina.

El CD monogràfic titulat “Kroúmata” és una de les set obres de música de cambra de diferents combinacions instrumentals de vent, corda i percussió, des del dúo fins al septet , incloent la formació del quartet de corda clàssic, però amb una escriptura actual com a la resta de peces. El disc és una recopilació d'obres, algunes ja publicades en publicacions col·lectives i d'altres inèdites, com el cas de Kroúmata o Selegna, estes dues per a grup instrumental o Chordis Confluendis (Quartet de Corda).

Els intèrprets són l'Achaeus Ensemble de Bucarest, el Florilegium String Quartet i el duo de clarinet i piano Terol-Gómez Maestro, estos últims d'Alcoi.

Paco Molina és membre del col·lectiu de compositors ECCA que dirigeix Javier Darias i l'obra va ser presentada el darrer 15 de març a la localitat de l'Alqueria d'Aznar, lloc habitual on es realitzen els events de la ECCA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia