La Fira de la Terrissa de la Galera es promociona a Provença

Una representació de la comissió organitzadora de la Fira de la Terrissa de la Galera va viatjar el cap de setmana passat a Aubanha (Provença) per assistir a una de les fires monogràfiques de terrissa i ceràmica més importants d'Europa, anomenada Argilla. Francisco Gasulla, president de l'Associació Cultural Galerenca lo Cadub, i Joan Pegueroles, assessor de la mostra, van promocionar la fira de la Galera, la terrissa ebrenca i el turisme de les Terres de l'Ebre.

Durant els actes institucionals que van tenir lloc a Aubanha, Gasulla va fer entrega de peces de terrissa ebrenca a l'alcalde d'aquest municipi i a altres autoritats de l'Estat francès, Itàlia i Romania. De les converses, preses de contacte i gestions realitzades en aquesta visita «es van obtenir resultats molt positius», entre els quals destaca una invitació per promocionar la Fira de la Terrissa de la Galera i exposar i comercialitzar la terrissa ebrenca de la Galera, Miravet i Tivenys als certàmens de Martres-Tolosane (Estat francès), al novembre, i de Faenza (Itàlia), el setembre del 2010, entre altres. A més, l'Estat francès serà el convidat a la fira de la Galera de l'any que ve, amb una important participació i representació de la terrissa i ceràmica francesa. També es promourà l'intercanvi de col·laboracions entre les diverses associacions de Ciutats de la Ceràmica (franceses, italianes, romaneses i espanyoles) per tenir representació a la Fira de la Terrissa de la Galera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
nomenaments

L’arxiver i historiador Joaquim Borràs, nou director general del Patrimoni Cultural

barcelona

‘L’estaca’ de Lluís Llach, primer títol de la col·lecció Enderrock Llibres

BARCELONA
Cultura

Mor l’escriptor libanès Elias Khoury, defensor del poble palestí

TEATRE

El Teatre del Raval tanca una programació escènica de 17 anys

BARCELONA

La Marfà acull una residència dels músics Oriol Marès i Talal Fayad

GIRONA

La Torre modernista Mossèn Tor celebra el seu centenari

CAMPDEVÀNOL
girona

Carolina Maria de Jesús: la veu de les ‘faveles’ al Pepe Sales

girona
música

Júlia Ensesa, sola i sense por

girona
música

Adrià Puntí canta a la Cellera durant gairebé tres hores, a l’escenari i entre el públic

la cellera de ter