La Fira de la Terrissa de la Galera es promociona a Provença

Una representació de la comissió organitzadora de la Fira de la Terrissa de la Galera va viatjar el cap de setmana passat a Aubanha (Provença) per assistir a una de les fires monogràfiques de terrissa i ceràmica més importants d'Europa, anomenada Argilla. Francisco Gasulla, president de l'Associació Cultural Galerenca lo Cadub, i Joan Pegueroles, assessor de la mostra, van promocionar la fira de la Galera, la terrissa ebrenca i el turisme de les Terres de l'Ebre.

Durant els actes institucionals que van tenir lloc a Aubanha, Gasulla va fer entrega de peces de terrissa ebrenca a l'alcalde d'aquest municipi i a altres autoritats de l'Estat francès, Itàlia i Romania. De les converses, preses de contacte i gestions realitzades en aquesta visita «es van obtenir resultats molt positius», entre els quals destaca una invitació per promocionar la Fira de la Terrissa de la Galera i exposar i comercialitzar la terrissa ebrenca de la Galera, Miravet i Tivenys als certàmens de Martres-Tolosane (Estat francès), al novembre, i de Faenza (Itàlia), el setembre del 2010, entre altres. A més, l'Estat francès serà el convidat a la fira de la Galera de l'any que ve, amb una important participació i representació de la terrissa i ceràmica francesa. També es promourà l'intercanvi de col·laboracions entre les diverses associacions de Ciutats de la Ceràmica (franceses, italianes, romaneses i espanyoles) per tenir representació a la Fira de la Terrissa de la Galera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Música

‘Això és l’estiu’, la nova cançó de Flashy Ice Cream amb The Tyets

barcelona
poesia i música

Poemestiu portarà Màrius Serra, Santi Arisa i Miquel Pujadó a diversos pobles empordanesos

darnius
Cultura

Mor Shelly Duvall, protagonista de ‘The Shining’ de Stanley Kubrick

Comença la rehabilitació de les cobertes del museu de la Necròpolis de Tàrraco

tarragona
comunicació

Referents del món de la cultura s’alien amb el 3Cat per a generar contingut en català

patrimoni

Les obres a la Rambla destapen una de les portes d’entrada de la ciutat medieval

Barcelona
fotografia

El Visa pour l’Image exposa dues mostres a Girona

Girona
guardons

Antoni Segura rep un dels premis Joan Lluís Vives

Barcelona
música

El raper argentí Trueno, gran protagonista de la primera nit del Cruïlla

BARCELONA