cultura

Deu finalistes al concurs de curts de Portbou

Aquest cap de setmana se celebrarà a Portbou l'acte de lliurament dels premis del II Concurs Internacional de Curtmetratges per a Joves, que es projectaran a la sala Congesta, dissabte a les 18 h, dins del marc de la II Mostra de Cinema de Frontera, que té com a tema central Passatges (l'obra més rellevant del filòsof alemany Walter Benjamin). El concurs té com a objectiu fomentar la creativitat entre joves menors de 35 anys, proposant com a tema central “la frontera”, que es pot representar en totes les seves vivències i experiències: física, geogràfica, psicològica, religiosa, social, entre gèneres, i altres.

Al concurs, en què els participants tenien temps d'inscriure's fins al 25 de maig, s'hi van presentar fins a 142 inscripcions de curts d'arreu del món, dels quals se n'han escollit un total de 10: Bicitown, de Sendoa Cardoso; Femmes de Ménage, de Fernanda Pessoa; Firme Ud. aquí, de Rodrigo Zara; Formen fila, de Raúl Mancilla; Nevermind, de Jean Marc E. Roy; Padre, de Santiago Bou Grasso; The trip, de Bartosz Kruhlik; Sinceridad, d'Andrea Casaseca; Za Edgara, d'Ewa Luczkow, i Hermanos, de Gerard Martí.

El premi per al guanyador serà una estada a Portbou per escriure un guió cinematogràfic, i el premi per als tres primers serà la projecció dels films en el Festival de Cinema de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia