cultura

Mishima i Delafé y las Flores Azules, al cartell del Palmfest

El festival dedicat a la música independent tindrà lloc a l'Hospitalet de l'Infant del 24 al 26 de juliol

La novena edició del festival de música independent Palmfest, que tindrà lloc el 24, 25 i 26 de juliol al Port Esportiu de l'Hospitalet de l'Infant, ja té el cartell pràcticament tancat: el grup barceloní Delafé y las Flores Azules, que celebra el desè aniversari amb una gira de presentació del treball Estonosepara; el grup Mishima; Inspiral Carpets –que oferiran aquí el seu únic concert a l'Estat–; la banda de pop francès Tahiti 80; Exsonvaldes; Skizophonic i Harrison Ford Fiesta són algunes de les bandes que prendran part en aquesta edició, juntament amb la mallorquina Maika Makovski, els barcelonins Tikiphantoms, Lasers i El Último Vecino, el gironí José Domingo, els madrilenys Ornamento y Delito i els tarragonins Mürmur, entre d'altres.

A aquestes formacions també s'hi han d'afegir els noms dels primers discjòqueis, que també han confirmat la participació a la cita de l'Hospitalet de l'Infant. Es tracta de Viktor Ollé, Dj Pegatas, Electrosuperheroes, Exsonvaldes djs, Dj On Air y Helmut.

L'edició d'enguany també inclou algunes novetats, com són la programació de concerts acústics a peu de piscina –en l'espai Pool Party– i l'habilitació d'una zona d'acampada. L'organització del Palmfest anunciarà en els pròxims dies les noves incorporacions que tancaran el cartell, així com també la imatge oficial d'aquesta edició.

LA DATA

24.07.14
començarà
la novena edició del festival de música independent Palmfest, a l'Hospitalet de l'Infant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia