cultura

Més de trenta clubs de lectura per al nou curs

Les biblioteques de Salt, Girona, Sarrià i Sant Gregori obren avui la inscripció

Amb el lema Atreveix-te a llegir en companyia, les biblioteques de Girona, Salt, Sarrià i Sant Gregori han presentat la seva oferta de clubs de lectura per al nou curs. En conjunt, s'organitzaran trenta-dos grups, als quals els organitzadors esperen que participaran aproximadament uns quatre-cents lectors. El període d'inscripció a la nova temporada dels clubs de lectura de l'àrea metropolitana de Girona comença avui mateix. Les persones interessades s'han d'adreçar a la biblioteca que hagin escollit i formalitzar-hi la matrícula, amb el compromís explícit d'assistir a les trobades mensuals del club havent llegit el llibre proposat, que facilita la mateixa biblioteca. La inscripció és gratuïta i les sessions de presentació començaran al setembre.

Entre les novetats d'aquest any destaca el club de teatre que organitza la biblioteca Iu Bohigas de la Coma Cros de Salt, que se suma al que ja programava dins aquest mateix gènere la biblioteca Antònia Adroher del barri de Taialà. A més, es mantenen els clubs de lectura en anglès tant a Girona com a Sarrià, per a aquelles persones que volen aprofundir en el domini d'aquesta llengua.

Els clubs de lectura s'han convertit en una de les propostes amb més acceptació de les biblioteques públiques, per l'oportunitat que ofereixen de compartir valoracions crítiques amb altres lectors de la mateixa obra. A més, en determinats casos tenen l'incentiu d'incloure una tertúlia amb l'autor o autora del llibre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia