cultura

Tret de sortida al Teatrefest d'Arbúcies

Dues obres en un dia per a la segona edició d'un festival que estrenarà ‘Art'

L'àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Arbúcies i la companyia local h6 Teatre organitzen des d'avui i fins al dissabte 29 de novembre la segona edició del Festival de Teatre d'Arbúcies, el Teatrefest. Avui hi haurà sessió doble, amb Inseparables, de l'arbucienc José Baron (Teatre de Cambra) –a les sis de la tarda a la Llar de Jubilats–, i Siempre. 18 años repartiendo risas, de Dani Pérez, actor i monologuista del Club de la Comedia –a dos quart de nou al Teatre El Centre. L'espectacle de Dani Pérez és actualment en cartellera al teatre Villarroel, de Barcelona.

El Teatrefest vol acostar l'activitat teatral a la ciutadania amb actors professionals i grups amateurs i semiprofessionals. S'hi podrà veure l'estrena de l'obra Art, d'h6 Teatre a El Centre. Els arbuciencs Albert Mañé, Josep Riumalló, Raúl Martínez i, l'última incorporació, Alfons del Río actuaran el 28 i el 29 de novembre.

En total, seran un total de vuit espectacles, incloent-hi l'obra La minúscula, per a nens, i Calígula, d'Albert Camus, i repartits majoritàriament entre la Llar de Jubilats i El Centre. Hi ha descomptes per als menors de 25 anys, i a la Llar i a l'IES Montsoriu l'entrada és gratis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia