Cinema Estrena

BREUS D'ESTRENA / b.s

[•REC] 4: Apocalipsis
Direcció: Jaume Balagueró Interpretació: Manuela Velasco, Héctor Colomé, Mariano Venancio, Críspulo Cabezas Gènere: terror País: Catalunya, 2014
Jaume Balagueró dirigeix en solitari la quarta i última entrega d'aquesta saga de terror catalana que ha trencat rècords de taquilla, ha tingut èxit internacional i fins i tot té remake dels EUA. Aquest cop, el terror en estat pur es desferma en un vaixell en alta mar.
Els Boxtrolls
The Boxtrolls
Direcció: Graham Annable i Anthony Stacchi Gènere: animació País: EUA, 2014
El tercer llargmetratge dels estudis Laika, després d'Els mons de Coraline i El alucinante mundo de Norman, presenta una família d'éssers estrafolaris i fantàstics que viuen a les clavagueres d'una ciutat postvictoriana. Un humà que han adoptat els ajuda quan els intenten exterminar.
Blue ruin
Direcció: Jeremy Saulnier Interpretació: Macon Blair, Devin Ratray, Amy Hargreaves, Kevin Kolack, Eve Plumb Gènere:thriller País: EUA, 2013
Un sense sostre planeja una estranya venjança quan s'assabenta que l'home que va assassinar els seus pares està a punt de sortir de la presó. Thriller d'autor, premiat per la crítica al Festival de Canes del 2013 (millor director) i amb bones crítiques als EUA.
Serena
Direcció: Susanne Bier Interpretació: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Sean Harris, Rhys Ifans, Toby Jones Gènere: drama País: EUA, 2014
La cineasta danesa Susanne Bier (Después de la boda, Cosas que perdimos con el fuego, En un mundo mejor) roda una producció nord-americana amb estrelles, una ombrívola història d'amor ambientada a Carolina del Nord durant la Gran Depressió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia