cultura

La Cartellà Rock Band es tornarà a reunir dissabte

Una vintena de músics de diferents formacions es tornaran a reunir dissabte vinent per donar vida a The Cartellà Rock Band, la banda oficial del Cartellà Rock, que celebrarà la seva 14a edició a les escoles velles (23 h, gratuït).

La tercera formació de The Cartellà Rock Band inclourà les veus de Nuri Mancebo, Manel Rost, Arnau Coderch, Tona Gafarot, Marta Alemany i Montse Ferrer, els guitarristes Jep Vilaplana, Jordi Turon, Jepi Castilla, Lluís Figueras, Manel Casadevall i Toni Pujol, els bateries Marc Marquès i Jordi Big Villano Vila, els baixistes Aleix Pagès, Javi Galván i Jordi Pagès, els teclistes Miquel Brugués i Albert Casellas, i els saxofonistes Marc Moral i Xavi Molina. Tres generacions de músics gironins estan representades en aquesta macrobanda, amb un repertori centrat en clàssics del rock i el blues.

Organitzat per l'associació musical sense ànim de lucre Lex, amb el suport econòmic i logístic de l'Ajuntament de Sant Gregori i altres col·laboradors, el Cartellà Rock també inclourà en aquesta edició l'actuació del músic garrotxí Toni Beiro, que hi portarà el seu “rock, soul & blues amb aires del sud”, i per obrir la nit s'ha programat una actuació de The Cartellà Funk & Blue Band, formada per Enric Angelats (guitarra), Jordi Pagès (baix), Marc Marquès (bateria) i Albert Casellas (teclats).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia