cultura

El «Caxton College» de Puçol promou la lectura

Aquest centre educatiu ha pres la data del 5 de març coma punt de referència i farà durar l'animació fins el Dia del Llibre

Hi ha dos centres educatius de la vila de Puçol, que han pres la data del 5 de març com a punt de referència per a iniciar una campanya cultural intensiva al voltant de la literatura, que es rematarà el 23 d'abril.

Aquest dos centres són el Caxton College i l'American School Valencia, que han començat aquesta campanya per tal de promocionar les lletres i la lectura en tots els cicles educatius.

Per tal de sensibilitzar l'alumnat, els dos centres propoen reunir una sèrie de trobades culturals amb especialistes que estimulen l'interés de l'alumnat. També es promouran intercanvis amb altres escoles, llibreters, editors i escriptors.

L'Escola d'Actors d ela Fundació Shakespeare representarà un espectacle a partir de l'obra d'aquesta dramaturg anglés i d'altres autors representatius del segle d'or de les lletres espanyoles.

Hi haurà competicions de lectures poètiques, concurs de marcadors de pàgines, confecció de catxerulos i estels, marató de lectura, disfresses de personatges de la literatura universal i tot un seguici de propostes novelles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia