El fòrum ciutadà de l'Agenda 21 Local de Xàbia convoca un concurs fotogràfic

El projecte està finançat amb els pressupostos participatius impulsats des de la regidoria de Participació Ciutadana. La regidora Pepa Chorro, ha mostrat la seua satisfacció «per l'èxit que té aquest tipus d'accions proposades pels propis ciutadans». Un clar exemple, segons ha dit Choro, és la gran acollida que tenen les bosses de iute. Esta idea, que ha calat molt entre els veïns i el teixit comercial del municipi, pretén substituir les contaminants bosses de plàstic per aquestes altres d'un material sostenible.

Aspectes que per quotidians passen per alt, prenen ara el protagonisme en este concurs fotogràfic, segons ha explicat un dels membres del grup de treball, José Manuel Piña. Amb les persones com a principals protagonistes es tracta de reflectir a través de l'objectiu de la càmera, la relació de la gent amb la naturalesa, la cultura, l'activitat comercial, les tradicions o costums,etc. En definitiva, es vol transmetre la realitat de Xàbia.

Esta idea té a més com a finalitat renovar l'arxiu fotogràfic per a promocionar Xàbia com a destinació turística, segons ha indicat Ulrike Wehr, una altra de les ciutadanes que integren el grup de Turisme del Fòrum. Ha explicat que en el concurs pot participar qualsevol professional o aficionat que vulga aportar la seua visió sobre l'esperit sostenible de Xàbia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.