cultura

Manel Alonso presenta un seu darrer treball creatiu

Puçol acull “Després vingué la música” un disc que recopila el treball duna vintena de grups i cantants valencians que han musical els seus poemes

L'escriptor Manel Alonso presentarà el pròxim 6 de juny, a les sis de la vesprada i al saló d'actes de la Casa de Cultura de Puçol, el disc “Després vingué la música”.

En l'acte l'acompanyaran dotze dels vint grups i cantants que han participat en aquest treball discogràfic en el qual músics de diferents estils i gèneres han musicat els seus poemes.

“Després vingué la música” el conformen dos cedés que recullen un total de vint-i-dues cançons que fan un intens i apassionant recorregut per una trajectòria poètica que abasta més de trenta anys i deu llibres la majoria editats i uns pocs inèdits.

El disc s'ha finançat a través de la subscripció popular. Unes dues-cents deu persones, amb la seua aportació econòmica, han fet possible un treball discogràfic en què han participat cantants i músics de la talla de Borja Penalba, Andreu Valor, Miquel Gil, Tomàs de los Santos, Carles Enguix, Tàpera, Carles Pastor, Rafael Estrada, Rubén Durà, Acid Cookies, Gent del Desert, Josep Lluís Notari, Artur Àlvarez, King Kong Boy, Alba Daurada, L'Arrel, Lluís Vicent, Doctor Dropo i El Miracle, Cant viu, Juanen, Joanka i Buga.

La caràtula i el llibret que acompanyen els cedés han estat dissenyats per l'artista plàstic Xavier Alcàcer, que a més aporta al treball alguns dels seus poemes visuals.

Després vingué la música ha estat gravat als estudis de Metrònom de Castelló i de Mésdemil a Benaguasil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia