cultura

El festival de carrer Sense Portes torna a Argentona

Diversos espais del municipi acolliran la proposta aquest cap de setmana

S'aposta per la taquilla inversa

Tot a punt perquè Argentona visqui aquest cap de setmana una altra edició del festival d'arts escèniques de carrer Sense Portes. Més d'una desena d'espectacles es duran a terme pels carrers i diversos espais del municipi, en la que serà la quarta edició de la proposta. Així, en espais com ara Can Doro, l'escola Bernat de Riudemeia o la plaça Nova es faran els espectacles que seran gratuïts però amb el format de taquilla inversa, és a dir que l'espectador paga el que ell considera oportú un cop ha vist el muntatge. La companyia Fadunito serà la que farà l'espectacle itinerant pels carrers del municipi dissabte, dia 3, en què destaca el muntatge de Leandre titulat Iceberg. Els titelles de Sim Salabim, els gestos de Jam o els pallassos de La Bella Tour també desembarcaran a Argentona. Aquest mateix dia, i dividit en dues franges horàries nocturnes, s'hi podrà veure el mapping en tres dimensions a la plaça Nova a càrrec de Toni Mira. A més, els Diables d'Argentona també faran un correfoc pels carrers. A partir de les onze de la nit la terrassa de l'Església es convertirà en l'escenari d'un concert acústic amb boleros i jazz. Mitja hora més tard, la plaça de l'Església serà l'escenari del teatre per a adults de la companyia Nu amb la proposta titulada Mrs. Brownie.

L'endemà La Sala acollirà Les super tietes, de la companyia Les Bianchis, mentre que a mig matí serà el torn del circ en moviment i la màgia i els malabars a l'escola Bernat de Riudemeia a càrrec dels grups Les Polis i LP, respectivament. El mateix diumenge, el gegants d'Argentona se sumaran al festival i faran una cercavila.

LA XIFRA

11
espectacles
són els que es podran veure a Argentona aquest cap de setmana dins el festival Sense Portes.

Fira de productes fets a Argentona

Enguany el festival disposarà de nou de la col·laboració d'Argentona es Mou, que per segon any consecutiu portaran a terme la fira Fet a Argentona. Es tracta d'una mostra de productes de proximitat en què tothom podrà fer un tast de productes locals a la plaça de Vendre. Aquesta associació de comerços té com a objectiu promoure i dinamitzar les activitats de la població, per aconseguir que el màxim de gent visiti el municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia