cultura

L'Espluga crea eines de promoció de la participació social i cultural

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí impulsa un consell general de participació i un consell sectorial d'entitats. Aquests consells rebran informació de les iniciatives municipals relatives al sector que els afecti i també podran proposar a l'Ajuntament iniciatives referents al seu sector d'interessos. Per tal d'iniciar els primers passos per crear aquests consells, ja s'ha fet una reunió informativa amb les entitats espluguines per posar la primera llavor del que serà el consell sectorial d'entitats de l'Espluga de Francolí.

La creació del consell general de participació preveu la presència de representants de les entitats culturals, esportives, socials, de l'ensenyament, del turisme, del comerç i la indústria, de salut i medi ambient, a més del sector agrícola. Pel que fa al consell sectorial d'entitats, el formaran les entitats que es dediquin a temes culturals, esportius o socials.

En tots dos casos hi haurà representació dels diferents grups municipals i seran presidides per l'alcalde o persona en qui delegui. La vicepresidència primera la tindrà el regidor que tingui la responsabilitat de la cartera corresponent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.