cultura

Altafulla dedica un parc infantil a les entitats

El parc de les Entitats d'Altafulla ja és una realitat. La nova zona d'oci infantil situada a la plaça Martí Royo va ser inaugurada diumenge al matí, amb la participació de les diverses entitats protagonistes de les instal·lacions, desenes de persones i moltíssims infants. Al parc hi ha representats els gegants, els castellers, els diables i els bastoners de la vila amb il·lustracions de Pilarín Bayés. La seva inauguració, inicialment, estava prevista en el marc de la festa major de Sant Martí, al mes de novembre, però uns problemes tècnics amb unes plaques defectuoses van obligar l'Ajuntament a ajornar la presentació. L'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, va explicar que amb aquest parc se segueix la línia que ja es va iniciar amb la instal·lació, ara fa uns quants mesos, del parc de la Caputxeta i del parc del Patufet, “que tenen la voluntat de marcar un tret diferenciador amb la resta de parc i jardins dels pobles de la contornada”. Alonso hi va afegir que el de la plaça Martí Royo busca “el divertiment de la canalla, un reconeixement a la cultura popular de la vila i la revitalització d'un espai”.

La instal·lació d'oci infantil, de 130 metres quadrats, inclou un joc de tres torres, dos tobogans, elements d'escalada i un gronxador doble. Feia temps que l'Ajuntament volia donar vida a aquesta plaça, més enllà de l'àmbit comercial i festiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia