cultura

La Galeria Cadaqués recorda Beuys

La mostra col·lectiva ‘A Joseph Beuys' inclou obres de 25 artistes

La Galeria Cadaqués va inaugurar dissabte l'exposició col·lectiva A Joseph Beuys, que reivindica la figura d'aquest fonamental artista alemany (1921-1986), ara que fa trenta anys de la seva mort i trenta-cinc que va fer la seva primera exposició als Països Catalans, justament a la Galeria Cadaqués, que va fundar i dirigir l'arquitecte italosuís Lanfranco Bombelli en el període 1973-1997.

L'exposició A Joseph Beuys, que estarà oberta fins a l'11 de setembre vinent –tots els dies de 19 a 21.30 h–, ha estat comissariada per l'escriptor i crític d'art Vicenç Altaió, l'artista Erika Prüfert i el galerista Huc Malla, responsable de la Galeria Cadaqués des del 2003.

Kunst = Kapital”, la cultura és el capital. Aquest era el principal lema de Beuys, un artista combatiu que va entendre l'art com una via d'acció política i social. Mantenint aquest esperit, s'han seleccionat per a l'exposició obres de Jordi Benito, Marcel Broodthaers, Alícia Casadesús, Xavi Déu, Peter Fillingham, Jesús Galdón, Richard Hamilton, Marine Hugonnier, Jörg Immendorff, Alfredo Jaar, Concha Jerez, Fina Miralles, Jordi Mitjà, Antoni Muntadas, Óscar Murillo, Blinky Palermo, Perejaume, Mathieu Pernot, Valérie Prot, Erik Rosdahl, Dieter Roth, Ariadna Serrahima, Juergen Teller, Rosa Tharrats i Eulàlia Valldosera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia