cultura

Platja d'Aro dedica dues exposicions a Josep Canals

L'obra de Josep Canals (Sant Andreu de la Barca, 1955) s'exposa a l'aire lliure amb divuit peces de gran format al parc dels Estanys. Les pedres parlen és el títol de l'exposició, formada per un conjunt d'obres a l'entorn de les possibilitats expressives i formals de la figura geomètrica Cinta de Moeibus, a partir de la qual l'artista explora les seves possibilitats tant expressives com formals. El treball és tractat amb materials com ferro, fusta, polièster travertí, basalt, marbre de Carrara i pedra. L'entrada és lliure durant tots els dies de la setmana coincidint amb el seu horari d'obertura al públic: de juliol a setembre és de 7 a 21 h i d'octubre a gener, de 8 a 18 h. L'exposició es pot visitar fins al 29 de gener del 2017.

Paral·lelament, en un nou espai expositiu de la Masia Bas es mostren vint-i-tres peces de l'artista, en aquest cas amb materials com bronze, marbre negre de Bèlgica, marbre de travertí i fusta de noguera. Aquest espai es pot visitar de dimarts a divendres de 18 a 21 h i els caps de setmana i festius d'11 a 13 h i de 18 a 21 h. L'entrada és lliure i gratuïta i la mostra estarà oberta fins al 28 d'agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia