cultura

El murcià Rubén Lucas guanya el concurs del Cartell de la Fira de Cocentaina

Un total de 31 obres de tota Espanya optaven al certamen.

El cartell es presentarà en públic el pròxim 1 d'octubre.

L'artista murcià Rubén Lucas García, de 29 anys, ha sigut el guanyador del concurs del Cartell de la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Així ho ha decidit per unanimitat el jurat, integrat pel Consell de Fira i reunit la setmana passada. Un total de 31 obres s'han presentat al concurs del cartell, que serà presentat el pròxim 1 d'octubre del 2010.

Rubén Lucas García és un artista autodidacta, que es va iniciar en el món del graffitti i ha evolucionat cap a altres disciplines, com la cartelleria o la fotografia. Quant a cartells, a més de guanyar aquest concurs, ha sigut seleccionat en un certamen sobre violència de gènere.

L'edil de Fira i portaveu del consell, Marcos Castelló, ha valorat el cartell seleccionat molt positivament, al tractar-se d'una obra molt vistosa, que crida l'atenció i en la que es reconeix la Fira fàcilment des de lluny. Castelló ha destacat que han rebut propostes de Madrid, Múrcia o Sevilla que han complicat l'elecció dels tres finalistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia