Llibres

Pim Colomer torna a la novel·la amb ‘Deu apòstols’

El periodista Salvador Garcia-Arbós presentarà, aquest diumenge a Cadaqués, el segon llibre de l’autor gironí

Quatre anys després d’haver debutat amb Vestida de dol, publicada com un regal que es va fer pels seus 60 anys, l’escriptor gironí Pim Colomer torna a la novel·la amb Deu apòstols, que en realitat no és un llibre sinó dos, el Llibre primer i el Llibre segon, perquè així ho requerien les seves 679 pàgines. Pim Colomer, que durant molts anys va ser propietari del Nummulit, un dels grans referents de la nit gironina des de mitjan anys vuitanta fins a principis del nou segle, està molt vinculat a Cadaqués, on aquest diumenge el periodista Salvador Garcia-Arbós presentarà Deu apòstols a la terrassa de la Sala de l’Amistat (19.30 h).

Amb una portada il·lustrada per l’artista Pep Quer i un retrat de l’autor pintat per Xevi Solà a la contraportada, Deu apòstols és una novel·la d’intriga i aventures, segons Colomer, que passa en bona part a Girona en diferents moments de la història de l’últim segle, des de la Guerra Civil fins a l’actualitat. “No és una novel·la històrica, però em vaig documentar molt per fer-la”, explica l’autor. Segons la sinopsi de la novel·la, Deu apòstols “relata la peripècia d’una noia i el seu gos, que durant un parell de setmanes es precipiten en un remolí d’esdeveniments inesperats”. Però aquest és només un dels cinc fils argumentals de la novel·la, que acaben confluint en un final ben travat.

Deu apòstols es pot adquirir a través d’ Amazon , però també a diferents llibreries com ara Ses Minves, de Cadaqués, i la Llibreria 22, de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia