Llibres

Arcadi Lozano publica ‘Anant pel món’, un joc de realitats i ficcions

Després de debutar literàriament ara fa dos anys amb el poemari La simfonia del vent i de publicar l’any passat Joc de tons, un compendi de poemes i relats, el realitzador audiovisual i guionista gironí Arcadi Lozano ha editat recentment el seu tercer llibre, Anant pel món, un recull de 26 relats que el seu autor presenta com “un joc de realitats i ficcions que s’enllacen per descriure un seguit d’històries, vivències, anècdotes i llegendes”.

“A principi del 2021, a la Terra els humans segueixen temorosos per un virus vingut d’orient. Mentrestant un món de cíborgs i robots, americans, russos i xinesos, navegant per l’espai i recorrent la superfície del planeta Mart, jugant una partida amb els marcians...” És un fragment d’aquest llibre, amb referències a un present insegur i un futur incert, però sobretot a un passat que, més proper o més remot, explica en bona part tal com som ara, immersos en una realitat dual, mig real mig virtual.

Tots els llibres d’Arcadi Lozano es poden adquirir a Amazon; al País Valencià, a través de l’editora i distribuïdora Llar Digital, i a Girona estan a la venda a la Llibreria Geli.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia