Llibres

Amb doble de delicte

Hi ha el doble de malta de la cervesa Voll-Damm i ara també l’edició amb doble de delicte que presenta l’editorial de Marc Moreno, Llibres del Delicte, que ha publicat No en cap altre lloc, de Marta R. Gustems i Maiol de Gràcia, i #Finsaquí, de Cesc Cornet.

Cesc Cornet (Anglès, 1979) és un consumidor habitual de novel·la negra i de true crime televisiu que, després d’haver-se iniciat amb relats, ara presenta el seu debut en novel·la. L’etiqueta #Finsaquí ha començat a inundar les xarxes socials, promovent el suïcidi, i el govern ha contractat una empresa privada per gestionar aquest problema de salut pública. Un tema que investigarà la inspectora dels Mossos d’Esquadra Anna Cabanes, partint de la desaparició de la seva filla. Descobrirà una veritat inquietant. Un cas amb implicacions socials, empresarials i morals narrat en 375 pàgines amenes.

La novel·la de Gustems i De Gràcia té un plantejament inusual, arriscat, en què tots dos autors combinen les seves disciplines per oferir una obra diferent, amb il·lustracions i jocs gràfics.

Marta R. Gustems (Barcelona, 1976) és il·lustradora, pintora i escriptora en constant recerca i evolució. No en cap altre lloc és la seva primera novel·la. Maiol de Gràcia Clotet (Barcelona, 1972), llicenciat en filologia anglesa i professor de secundària, ha publicat La peixera i Projecte Tothom, en què ja mostrava el gust per l’experimentació creativa.

El resultat és una obra metaliterària en què J i M narren en primera persona uns fets carregats de simbolismes. Un text de rica complexitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda