Llibres

novetat editorial

Es presenta la nova editorial Aledis

Maçanet de la Selva i el circuït editorial català en general compten amb una nova editorial, Aledis.

La seva editora i directora és M. Rosa Casas, amb Irene Bosch com a responsable de màrqueting i promoció i Aleix Tijero de la logística.

Es defineixen com una editorial “en femení, no feminista”. Publicaran només en català, en principi obres originals, i entre 10 i 12 títols cada any.

“Aledis és una editorial que neix de la inquietud d’un equip sensibilitzat amb els canvis socials, conscient de la vàlua de la dona dins la societat i compromesa en divulgar la seva veu a través de l’escriptura, sense desmerèixer ni descartar la publicació del gènere masculí. No és una editorial feminista, és una editorial en femení, oberta a la modernitat, la tolerància, el bon gust i amb la visió de fer honor al què representa el seu nom: caràcter, llibertat, reivindicació, irreverència, empoderament, sororitat, lluita i valentia”, explica Casas.

“Aledis és la força que empeny la necessitat de donar veu a escriptores en una actualitat en la qual els homes tenen més rellevància, la necessitat de donar a conèixer l’esforç i la qualitat de la paraula escrita, tant d’escriptors i escriptores de renom com novells, la inquietud de fomentar la nostra llengua, d’aprofundir en gèneres poc publicats en català, la de mostrar camins als joves i recordar la petja de la nostra història, de les nostres arrels”, rebla Casas.

Pensen publicar diferents gèneres, com ara novel·la històrica, novel·la romàntica i erotisme, novel·la negra, narrativa (contes i relats), poesia i prosa literària i novel·la juvenil per “ampliar la base de lectors en edats compreses entre els 13 i 17 anys”.

Algunes de les novetats previstes d’ara fins al setembre vinent són: Les ombres del destí, de Juan Manuel Rius; El viatge de l’escola del Mar, de Salvador Domènec, El Mediterrani Català (1931-1939), de diversos autors; Les cares del medalló, de Tessa Julià; Els silencis de Ció Rubiés, de Marina Garcés i Arnau Gonzàlez; Un bonsai dins meu, de Marta Pérez i Sierra i L’Àfrica que ignorem, Senegal i Gàmbia més enllà del mirall, de Jaume Portell Caño.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.