Llibres

Literatura

Els llibres de Moliner i Cruanyes, els més venuts

‘Benvolguda’ (Columna), d’Empar Moliner, i ‘La vall de la llum’ (Destino), de Toni Cruanyes, lideren les llistes dels més venuts en ficció i no ficció en català a Catalunya

Benvolguda (Columna), d’Empar Moliner, i La vall de la llum (Destino), de Toni Cruanyes, lideren les llistes dels més venuts en ficció i no ficció en català a Catalunya, respectivament, la setmana de l’11 al 17 d’abril, a pocs dies de la celebració de Sant Jordi, segons dades de Libridata. Pel que fa als més venuts en castellà, a la primera posició de ficció, hi ha Roma soy yo (Ediciones B), de Santiago Posteguillo, i en no ficció, Verdades a la cara (Nabona), de Pablo Iglesias.

En ficció en català, després de Moliner, l’acompanyen en les primeres posicions Mamut (Club Editor), d’Eva Baltasar; El monstre de Santa Helena (La Campana), d’Albert Sánchez Piñol; Junil a les terres dels bàrbars (Club Editor), de Joan Lluís-Lluís, i Morir-ne disset (Proa), de Sergi Belbel.

En no ficció en català, al costat de Toni Cruanyes, hi ha entre els primers llocs, L’alegria de viure (Univers), de Sílvia Soler; Crims: llum a la foscos (La Campana), de Carles Porta; Manual d’adoctrinament de l’escola catalana (Bridge), d’Òscar Dalmau, i Tots els colors del negre (Ara llibres), de Jordi Borràs. Pel que fa als llibres de literatura infantil i juvenil en català, els més venuts són La colla dels 11 (Animallibres), de Rocío Bonilla; La princesa, el drac i el cavaller desarmat (El cep i la nansa), de Joan Turu; Catalanament (Montena) de La incorrecta; Bitmax & Co. Garfunkel en directe! (Combel), de Jaume Copons i Liliana Fortuny, i La meravellosa i horripilant casa de la iaia (Combel), de Meritxell Martí Orriols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia